ANWB Tankpas

De ANWB Tankpas heeft een landelijke dekking en dit betekent dat je er werkelijk bij alle tankstations in ons land gebruik van kan maken. Dit is natuurlijk vooral ideaal voor mensen die hele dagen onderweg zijn voor het werk, zoals bijvoorbeeld loodgieters en vertegenwoordigers, maar eigenlijk is het voor iedereen heel praktisch. Je weet immers nooit zeker waar en wanneer je moet gaan tanken. De ANWB Tankpas maakt onderdeel uit van de service ANWB voor de Zaak. Dit betekent dat deze tankpas uitsluitend te verkrijgen is door ondernemingen die een lidmaatschap van ANWB voor de Zaak hebben.


Alles eenvoudig online

Veel tankpassen voor zakelijk gebruik houden nog steeds een maandoverzicht aan. ANWB doet dit anders. Je ontvangt elke week een heldere en overzichtelijke verzamelfactuur. Dit is natuurlijk erg praktisch om de administratie gemakkelijk en zonder enige moeite bij te houden en het terugvorderen van BTW bedragen wordt uiteraard ook aanzienlijk vereenvoudigd. Wanneer je binnen de onderneming gebruik maakt van meerdere pasjes, dan worden de kosten van deze pasjes samengevoegd op een enkele factuur, zodat je altijd een enkel overzicht hebt van alle tankkosten. Het rijgedrag en het tankgedrag worden allebei helder getoond in de online omgeving van de ANWB, onder de noemer Mijn ANWB Tankpas. Hier kan je ook de besparingsmogelijkheden bekijken en zie je alle gegevens gerangschikt op kenteken en in een volledig overzicht van het volledige wagenpark.

Internationaal tanken

Met de ANWB Tankpas kan je overal in Nederland tanken. Het maakt niet uit bij welk tankstation je dit doet, want er zijn geen bijzondere overeenkomsten met bepaalde handelsnamen. Je kan heel gemakkelijk een aanvulling op de tankpas nemen wanneer je ook in het buitenland gebruik wilt kunnen maken van je ANWB Tankpas. In het buitenland kan je niet bij elk tankstation tanken, maar is het nodig om dit te doen bij een DKV tankstation. Hier zijn er meer dan 30.000 van. Ook bij tunnels en op tolwegen kan je terugvallen op deze extra Europadekking. Uiteraard brengt deze aanvulling wel wat extra kosten met zich mee.

Altijd netjes op pad

Als professional is het belangrijk dat je auto er ook professioneel en representatief uitziet. Als je de ANWB Tankpas gebruikt, dan kan je ook de kosten voor de Carwash gemakkelijk afrekenen met deze pas. Dit betekent dat je ook hiervoor geen gebruik meer hoeft te maken van contant geld of een zakelijke pas. Zo is het echt heel eenvoudig om alle kosten op de weg gemakkelijk bij elkaar te houden. <

Tankpas bestellen:

Multitankcard

Menu

Informatie over

Tankpas mkb, tankpas particulier, tankpas shell, bp tankpas, brandstofpas, tankpas zzp, dkv tankpas, total tankpas, gratis tankpas, mkb tankpas, nationale tankpas, tinq tankpas, tankpas zakelijk, internationale tankpas, shell tankpas, tankpas vergelijken, zakelijke tankpas, tankpas aanvragen, prepaid tankpas, tango tankpas, tankpas korting, gulf tankpas, particulier tankpas