Tankpas zakelijk

De tankpas voor zakelijk gebruik wordt steeds interessanter voor ondernemers. Dit heeft niet alleen te maken met het feit dat het veel eenvoudiger is om het rij- en tankgedrag gemakkelijk in de administratie op te nemen is, maar vooral ook met het feit dat flexibel werken steeds populairder wordt. Steeds minder mensen werken hele dagen vanuit eenzelfde kantoor en juist steeds meer mensen werken vanaf meerdere locaties. Dit betekent vaak ook dat er meer gereden wordt, en daar kan de tankpas voor zakelijk gebruik goed van pas komen om alles makkelijk bij te houden.


Geen contant geld op zak

Een groot voordeel van de tankpas voor zakelijk gebruik is wel dat het niet meer nodig is om de tankbeurt contant af te rekenen bij de pomp. Ook is het niet nodig om te pinnen van een zakelijke bankpas, waardoor de bedragen voor tankbeurten tussen alle andere bedragen gemakkelijk verdwijnen. Er kan heel eenvoudig met de tankpas voor zakelijk gebruik worden afgerekend, waarna je een factuur van de aanbieder ontvangt. Hierbij ontvang je een overzicht van alle tankbeurten, waardoor je gemakkelijk alles bij elkaar kan houden.

Geen losse bonnen meer

Tankstations staan er toch wel om bekend dat de bonnen die zij uitgeven nogal klein van formaat zijn. Dit betekent natuurlijk dat ze ook heel snel kwijtraken, zeker als je veel onderweg bent en de bon in een zak stopt. Je wast eens een bonnetje mee of je verliest er eentje als je bijvoorbeeld je telefoon uit je zak haalt. Verlies van bonnetjes kost je geld, want je kan de bon niet meer gebruiken voor de BTW aangifte. Door gebruik te maken van de tankpas voor zakelijk gebruik heb je geen last meer van hele verzamelingen losse tankbonnetjes en verloren tankbonnetjes. Tankbeurten hoeven ook niet steeds apart van elkaar worden ingeboekt, en dit bespaart natuurlijk tijd. Voor de aftrek van de BTW kan er gemakkelijk gebruik worden gemaakt van het totaaloverzicht en de factuur van de aanbieder van de tankpas voor zakelijk gebruik.

Landelijke dekking

Juist omdat flexibel werken, of het werken vanaf meerdere locaties, steeds populairder wordt, komt het ook vaker voor dat we in andere plaatsen tanken dan we voorheen deden. Waar we normaal gesproken gingen tanken in de buurt van het werk of de woning doen we dit nu gewoon waar het uitkomt onderweg. De tankpas voor zakelijk gebruik is te verkrijgen met een landelijke dekking. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de MKB Brandstof pas of de ANWB Tankpas.

Tankpas bestellen:

Multitankcard

Menu

Informatie over

Tankpas mkb, tankpas particulier, tankpas shell, bp tankpas, brandstofpas, tankpas zzp, dkv tankpas, total tankpas, gratis tankpas, mkb tankpas, nationale tankpas, tinq tankpas, tankpas zakelijk, internationale tankpas, shell tankpas, tankpas vergelijken, zakelijke tankpas, tankpas aanvragen, prepaid tankpas, tango tankpas, tankpas korting, gulf tankpas, particulier tankpas