Tankpas aanvragen

Een tankpas aanvragen kan bij de meeste aanbieders online door simpelweg een aantal gegevens in te voeren, zoals de naam van het bedrijf en het aantal gewenste tankpassen. Bij een tankpas aanvragen kan er ook andere informatie gevraagd worden, zoals het jaarlijks verbruik van brandstof in liters om zo een op maat gemaakt voorstel te kunnen doen. Om tankpas voor zakelijk gebruik te kunnen aanvragen moet er wel sprake zijn van een inschrijving in de Kamer van Koophandel en moet het bedrijf verplicht zijn aangifte te doen voor de btw in Nederland. Er zijn aanbieders die bij het aanvragen van een tankpas bepaalde voorwaarden stellen om ervoor in aanmerking te kunnen komen, zoals een minimaal verbruik van een bepaald aantal liters brandstof op jaarbasis of een minimale afname van een bepaald aantal tankpassen.

Tankpas particulier

Online tankpas aanvragen
Het is natuurlijk verstandig om pas online een tankpas aan te vragen nadat er een vergelijking is gemaakt tussen de verschillende brandstofpassen van uiteenlopende aanbieders. Het maken van een vergelijking is de beste manier om erachter te komen welke brandstofpas voor het eigen bedrijf het meest geschikt wordt geacht. Als de vergelijking is gemaakt kan er direct online een aanvraag voor een tankpas worden ingediend of op andere wijze contact worden opgenomen. Er zijn namelijk ook aanbieders waarbij er eerst telefonische contact moet worden opgenomen voor het aanvragen van een tankpas.

Tankpas gebruiken
De tankpas is zeer eenvoudig in gebruik en het voordeel is natuurlijk dat er niet meer met contant geld voor brandstof betaald hoeft te worden. Aan het einde van de periode van bijvoorbeeld een maand wordt een factuur opgesteld met daarin een specificatie van de brandstofkosten en de in rekening gebrachte btw, die voor de btw aangifte door het bedrijf kan worden gebruikt. Het betaalgemak en administratiegemak met slechts één factuur te hoeven in boeken is voor veel bedrijven de reden om een tankpas aan te vragen. De tankpas factuur is voor de Belastingdienst voldoende bewijs dat de brandstof voor zakelijk gebruik is getankt en met het zakelijk betaalmiddel is voldaan. De tankpas gebruiken biedt verder een uitstekend inzicht in het brandstofverbruik van het wagenpark en in het rijgedrag van werknemers. Deze gegevens kunnen gebruikt worden om kosten te besparen op het brandstofverbruik. Na het indienen van een aanvraag voor een tankpas kan elk bedrijf snel van de voordelen profiteren.


Tankpas bestellen:

Multitankcard

Menu

Informatie over

Tankpas mkb, tankpas particulier, tankpas shell, bp tankpas, brandstofpas, tankpas zzp, dkv tankpas, total tankpas, gratis tankpas, mkb tankpas, nationale tankpas, tinq tankpas, tankpas zakelijk, internationale tankpas, shell tankpas, tankpas vergelijken, zakelijke tankpas, tankpas aanvragen, prepaid tankpas, tango tankpas, tankpas korting, gulf tankpas, particulier tankpas