Tankpas vergelijken

Tankpassen vergelijken is de beste manier om de meest geschikte brandstofpas voor de eigen onderneming te kunnen vinden. Door rekening te houden met de functionaliteiten van de tankpas is het mogelijk om die pas te kiezen die aan de voorkeuren van het bedrijf voldoet. Bij tankpassen vergelijken kan er als eerste een onderscheid gemaakt worden tussen de verschillende soorten brandstofpassen voor zakelijk gebruik. Zo zijn er merkgebonden brandstofpassen en universele tankpassen die bij elk tankstation in Nederland kunnen worden gebruikt. Als het duidelijk is dat het bedrijf van het tanken niet afhankelijk wil zijn van een tankstation dat een bepaald merk voert, dan ligt het direct al voor de hand om de tankpassen te vergelijken die een universeel karakter hebben en een landelijke dekking bieden.

Tankpas particulier

Tankpassen met landelijke dekking vergelijken
De tankpassen met een landelijke dekking komen uiteraard ook voor een vergelijking in aanmerking op basis van de kosten per maand, jaarlijkse bijdrage en het aantal passen dat verstrekt wordt aan het bedrijf. Bij het aantal te verstrekken tankpassen kan er namelijk sprake zijn van een limiet. Zo zijn er aanbieders die maximaal tien tankpassen per bedrijf beschikbaar stellen en zijn er ook tankpasaanbieders, die geen limiet kennen of pas vanaf tien brandstofpassen hun diensten aanbieden. De tankpassen met een landelijke dekking zijn voor verschillende bedrijven geschikt, maar er kan op dat gebied dus wel een onderscheid gemaakt worden tussen het gebruik voor een ZZP’er, klein zakelijk gebruik en groot zakelijk gebruik. Verder kan er rekening mee worden gehouden of het mogelijk is om een koppeling van de tankpassen met landelijke dekking met een boekhoudpakket te realiseren.

Tankpassen kosten vergelijken
Naast dat er bij het tankpassen vergelijken rekening wordt gehouden met meerdere aspecten, kunnen ook de kosten van een tankpas in de vergelijking worden meegenomen. De aanbieders brengen een jaarlijkse bijdrage in rekening per bedrijf voor het verstrekken van tankpassen, maar daarnaast moeten bedrijven ook rekening houden met maandelijks terugkerende kosten per tankpas die is verstrekt. Zeker bij bedrijven met een groot wagenpark en die meerdere tankpassen in gebruik hebben, kan het verstandig zijn om op de maandelijkse kosten van de brandstofpassen te letten bij het vergelijken. Daarnaast kunnen de aanbieders ook extra diensten ter beschikking stellen, waarvoor eventueel ook extra kosten in rekening worden gebracht. Als op basis van de eigen voorkeuren van de onderneming en met de kosten rekening wordt gehouden, biedt de vergelijking van tankpassen een goede optie om de meest geschikte brandstofpas te vinden.


Tankpas bestellen:

Multitankcard

Menu

Informatie over

Tankpas mkb, tankpas particulier, tankpas shell, bp tankpas, brandstofpas, tankpas zzp, dkv tankpas, total tankpas, gratis tankpas, mkb tankpas, nationale tankpas, tinq tankpas, tankpas zakelijk, internationale tankpas, shell tankpas, tankpas vergelijken, zakelijke tankpas, tankpas aanvragen, prepaid tankpas, tango tankpas, tankpas korting, gulf tankpas, particulier tankpas